۱۳۹۶/۰۲/۲۴ - ۱۹:۲۵

حضور غیرقانونی ظریف در میتینگ انتخاباتی روحانی در اصفهان

در حالی مطابق قانون، کارکنان وزارت امور خارجه حق عضویت در احزاب و گروه‌ها و فعالیت انتخاباتی ندارند، محمدجواد ظریف وزیرامورخارجه امروز در میتینگ انتخاباتی حسن روحانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در اصفهان حضور یافت.

حضور غیرقانونی ظریف در میتینگ انتخاباتی روحانی در اصفهان
به گزارش سراج24، در حالی مطابق قانون، کارکنان وزارت امور خارجه حق عضویت در احزاب و گروه‌ها و فعالیت انتخاباتی ندارند، محمدجواد ظریف وزیرامورخارجه امروز در میتینگ انتخاباتی حسن روحانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در اصفهان حضور یافت و اعلام شده که در این مراسم سخنرانی می‌کند.

پیش از این تخت روانچی معاون وزیر امورخارجه نیز در میتینگ هواداران روحانی در تهران به صورت غیرقانونی حضور یافت و در این میتینگ سخنران کرد. تاکنون سابقه نداشته که کارکنان وزارت امورخارجه هنگام تصدی مسئولیت، وارد فعالیت‌های سیاسی داخلی و انتخابات شوند.

منبع:فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••